Unikt koncept

BEFförsäkring är ingen produkt hos ett specifikt försäkringsbolag utan ett koncept som vi på Gallagher har arbetat fram under många år och som vi erbjuder er. Vi har skapat en arbetsform som garanterar mycket hög service, kvalitet, kompetens och tillgänglighet.

Trygghet i vardagen

Förutom riktigt bra villkor, så har ni dessutom tillgång till vår kompetens och erfarenhet i frågor och förhandlingar gällande försäkringen och med försäkringsbolaget.

Vi arbetar för er vilket gör att ni alltid har rätt resurser och kunskap på er sida. Vi ser till att ni alltid har en aktuell försäkringslösning vilket ger er en trygghet i den dagliga verksamheten.

Proaktiv — för att undvika skador

På Gallagher arbetar vi intensivt och proaktivt inom det skadeförebyggande området. Detta med hjälp av både digitala verktyg och en egenutvecklad skadeförebyggande handbok. Ett material som innehåller information om de vanligaste skadorna och råd för att förebygga problemen.

Läs mer

Vår kompetens är er kompetens.

Hos oss på Gallagher finns ett dedikerat BRF-team unikt för BEFförsäkring. Med hög kompetens inom fastighets- och bostadsrättsförsäkring finns vi alltid till hands med snabba svar på era frågor. — Vi är till för er.

Ett unikt koncept framtaget i samarbete med

HSB Logo

Vid frågor

Frågor eller funderingar? Kontakta oss så hjälper vi er!
Kontakta vårt dedikerade BRF-team:
0771-880 700

Relaterad information